El Parc d’Atencions Mèdiques de l’Hospital Infantil Vall d’Hebron rep el xec solidari de Barcelona Shopping & Shooting

Barcelona Comerç contribueix amb 8.620 € a la reforma d’aquest entorn pediàtric, que combina la tecnologia més avançada amb un disseny i decoració adaptats als nens i nenes malalts i les seves famílies

28/07/2019

Barcelona Comerç ha contribuït amb un xec solidari de 8.620 € a la reforma del Parc d’Atencions Mèdiques de Vall d’Hebron de l’Hospital Infantil. Es tracta de la recaptació de la VI edició de Barcelona Shopping & Shooting, el concurs de curtmetratges de Barcelona Comerç que uneix comerç, cultura i ciutat i que converteix a les botigues de la ciutat en platós cinematogràfics.

Barcelona Comerç ha seleccionat enguany com a beneficiari  d’aquesta iniciativa solidària el Parc d'Atencions Mèdiques de l'Hospital Infantil Vall d'Hebron, que aposta per la creació d'un entorn pediàtric que combina la tecnologia més avançada amb un disseny i decoració adaptat als nens i nenes malalts i les seves famílies. L’objectiu és garantir el màxim benestar possible als infants i els seus acompanyants mentre estiguin en tractament a l’hospital i procurar-los un espai agradable i amè estalviant-los un ingrés hospitalari i facilitant la conciliació de la seva vida escolar i familiar. 

El president de Barcelona Comerç, Salva Vendrell, va lliurar el passat 23 de juliol el xec solidari al Dr. Pere Soler Palacín, cap de la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria de Vall d’Hebron, en representació del projecte del Parc d’Atencions Mèdiques de l’Hospital Infantil. També van assistir al lliurament el director d'àrea de negoci de CaixaBank , David Buendía, entitat col·laboradora en la recaptació dels fons, i el vicepresident de Barcelona Comerç, Pròsper Puig.  

Barcelona Shopping & Shooting

El concurs de Barcelona Comerç, que convida a participar les seves botigues associades, dóna 5 dies per fer un curt de 5 minuts amb una paraula clau i una botiga protagonista. L’objectiu és  fomentar la creació audiovisual a la ciutat, ja que dóna l'oportunitat als cineastes amateurs o professionals per rodar a Barcelona i a l'interior dels seus comerços. Barcelona Comerç és una entitat sense afany de lucre que treballa a favor del comerç de proximitat de Barcelona.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.