El Parc d’Atencions Mèdiques de l’Hospital Infantil Vall d’Hebron rep el xec solidari de Barcelona Shopping & Shooting

Barcelona Comerç contribueix amb 8.620 € a la reforma d’aquest entorn pediàtric, que combina la tecnologia més avançada amb un disseny i decoració adaptats als nens i nenes malalts i les seves famílies

28/07/2019

Barcelona Comerç ha contribuït amb un xec solidari de 8.620 € a la reforma del Parc d’Atencions Mèdiques de Vall d’Hebron de l’Hospital Infantil. Es tracta de la recaptació de la VI edició de Barcelona Shopping & Shooting, el concurs de curtmetratges de Barcelona Comerç que uneix comerç, cultura i ciutat i que converteix a les botigues de la ciutat en platós cinematogràfics.

Barcelona Comerç ha seleccionat enguany com a beneficiari  d’aquesta iniciativa solidària el Parc d'Atencions Mèdiques de l'Hospital Infantil Vall d'Hebron, que aposta per la creació d'un entorn pediàtric que combina la tecnologia més avançada amb un disseny i decoració adaptat als nens i nenes malalts i les seves famílies. L’objectiu és garantir el màxim benestar possible als infants i els seus acompanyants mentre estiguin en tractament a l’hospital i procurar-los un espai agradable i amè estalviant-los un ingrés hospitalari i facilitant la conciliació de la seva vida escolar i familiar. 

El president de Barcelona Comerç, Salva Vendrell, va lliurar el passat 23 de juliol el xec solidari al Dr. Pere Soler Palacín, cap de la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de Pediatria de Vall d’Hebron, en representació del projecte del Parc d’Atencions Mèdiques de l’Hospital Infantil. També van assistir al lliurament el director d'àrea de negoci de CaixaBank , David Buendía, entitat col·laboradora en la recaptació dels fons, i el vicepresident de Barcelona Comerç, Pròsper Puig.  

Barcelona Shopping & Shooting

El concurs de Barcelona Comerç, que convida a participar les seves botigues associades, dóna 5 dies per fer un curt de 5 minuts amb una paraula clau i una botiga protagonista. L’objectiu és  fomentar la creació audiovisual a la ciutat, ja que dóna l'oportunitat als cineastes amateurs o professionals per rodar a Barcelona i a l'interior dels seus comerços. Barcelona Comerç és una entitat sense afany de lucre que treballa a favor del comerç de proximitat de Barcelona.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.