L’equip de mestres de l’Aula Hospitalària de Vall d’Hebron celebra l’inici de curs

Amb el lema ‘Un bon curs comença amb un bon somriure’, han portat música en directe a diferents espais de l’hospital amb la col·laboració del grup Segonamà i l’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals

16/09/2019

Vall d’Hebron ha donat la benvinguda al curs escolar. Amb el lema ‘Un bon curs comença amb un bon somriure’, l’equip de mestres de l’Aula Hospitalària ha recorregut aquest dimarts diferents espais de l’Hospital Infantil per celebrar l’inici de l’any acadèmic. Ho han fet amb música en directe: en concret, amb la cançó La Crida, dels grups Segonamà i Txarango, i en col·laboració amb l’Associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals. Un moment molt emotiu, ja que el cantant de Segonamà, l’Òscar Ruiz, és també mestre de l’Aula Hospitalària de Vall d’Hebron.

Els acords de la celebració han sonat a la sala de les famílies de la segona planta de l’Hospital Infantil i de la primera planta, on es troba Oncologia, així com a l’Hospital de Dia i l’UCI Pediàtrica. A més de l’inici i el final de curs, l’Aula Hospitalària de Vall d’Hebron celebra altres festes típiques del món educatiu com Carnestoltes, la Castanyada, Sant Jordi o el concert de Nadal, en les quals l’Associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals també participarà d’ara endavant.

Un total de 112 alumnes van passar per l’Aula Hospitalària de Vall d’Hebron durant el curs 2018-2019. S’atenen prioritàriament alumnes en les etapes d’escolarització obligatòria:  primària (a la qual pertanyien 63 alumnes de l’Aula Hospitalària de Vall d’Hebron aquest darrer curs) i ESO (32 alumnes), tot i que també es va donar suport a 17 alumnes d’altres etapes educatives. Són pacients que van ocupar algun dels 189 llits pediàtrics de Vall d’Hebron, ja fossin de curta estada (fins a un mes), mitja estada (d’un a tres mesos) o llarga estada (més de tres mesos). L’objectiu és que l’ingrés hospitalari tingui el mínim impacte possible en la vida acadèmica d’aquests nens i adolescents.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.