L’equip de mestres de l’Aula Hospitalària de Vall d’Hebron celebra l’inici de curs

Amb el lema ‘Un bon curs comença amb un bon somriure’, han portat música en directe a diferents espais de l’hospital amb la col·laboració del grup Segonamà i l’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals

16/09/2019

Vall d’Hebron ha donat la benvinguda al curs escolar. Amb el lema ‘Un bon curs comença amb un bon somriure’, l’equip de mestres de l’Aula Hospitalària ha recorregut aquest dimarts diferents espais de l’Hospital Infantil per celebrar l’inici de l’any acadèmic. Ho han fet amb música en directe: en concret, amb la cançó La Crida, dels grups Segonamà i Txarango, i en col·laboració amb l’Associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals. Un moment molt emotiu, ja que el cantant de Segonamà, l’Òscar Ruiz, és també mestre de l’Aula Hospitalària de Vall d’Hebron.

Els acords de la celebració han sonat a la sala de les famílies de la segona planta de l’Hospital Infantil i de la primera planta, on es troba Oncologia, així com a l’Hospital de Dia i l’UCI Pediàtrica. A més de l’inici i el final de curs, l’Aula Hospitalària de Vall d’Hebron celebra altres festes típiques del món educatiu com Carnestoltes, la Castanyada, Sant Jordi o el concert de Nadal, en les quals l’Associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals també participarà d’ara endavant.

Un total de 112 alumnes van passar per l’Aula Hospitalària de Vall d’Hebron durant el curs 2018-2019. S’atenen prioritàriament alumnes en les etapes d’escolarització obligatòria:  primària (a la qual pertanyien 63 alumnes de l’Aula Hospitalària de Vall d’Hebron aquest darrer curs) i ESO (32 alumnes), tot i que també es va donar suport a 17 alumnes d’altres etapes educatives. Són pacients que van ocupar algun dels 189 llits pediàtrics de Vall d’Hebron, ja fossin de curta estada (fins a un mes), mitja estada (d’un a tres mesos) o llarga estada (més de tres mesos). L’objectiu és que l’ingrés hospitalari tingui el mínim impacte possible en la vida acadèmica d’aquests nens i adolescents.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.