Vall d’Hebron obre les seves portes. Vols conèixer el Campus?

Vols conèixer els espais on treballen els professionals que vetllen per la teva salut amb la seva dedicació i capacitat de recerca? El 48H Open House BCN et dóna l’oportunitat. Inscriu-t’hi i visita els propers 26 i 27 d’octubre el Bloc Quirúrgic de l’Hospital General, el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO).

09/10/2019

Durant els propers 26 i 27 d’octubre, Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus obre les seves portes perquè qui ho desitgi pugui recórrer els llocs que normalment no es poden visitar. Un any més, formem part del 48H Open House BCN, una activitat que dóna a la ciutadania l’oportunitat de conèixer de primera mà espais rellevants de la ciutat i sovint inaccessibles a ciutadania, amb una visita guiada. En aquesta desena edició del 48H Open House BCN, Vall d’Hebron forma part del total de més de 240 activitats vinculades a l’arquitectura que se celebren en el seu marc, amb més de 30 itineraris i la previsió que hi participin més de 60.000 visitants.

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà. La visita que podrà realitzar-se dins el 48H Open House BCN permetrà conèixer el bloc quirúrgic de l’Hospital General (on estan les sales d’operacions), el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO).

Inscriu-t’hi a partir del 10 d’octubre a les 10.00 hores i podràs visitar:

  • Bloc Quirúrgic de l’Hospital General: el Bloc Quirúrgic de l’Hospital General es va construir el 2016 amb un model pioner a Europa que suposa un gran salt endavant pel que fa a la millora del flux dels pacients i professionals, l’eficiència clínica i operativa i la seguretat. En 10.000 metres quadrats s’ubiquen 19 quiròfans dissenyats per fer les operacions d’alta complexitat. Els quiròfans incorporen navegadors de neurocirurgia, sistemes d’imatge en 3D, ecografia integrada i el nou robot Da Vinci X. A més, disposa de dos quiròfans híbrids, que incorporen uns arcs quirúrgics de raigs X per poder veure en directe el resultat de la intervenció, pensats per a cirurgia vascular i neurocirurgia.
  • VHIR (Vall d’Hebron Institut de Recerca): com a institució del sector públic, promou i desenvolupa la investigació, la innovació i la docència biosanitària de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Des de la seva creació, el 1994, experts i científics de l’institut treballen per identificar i aplicar noves solucions als problemes de salut de la societat i contribuir a estendre-les arreu del món. En aquests més de 20 anys de vida, el VHIR ha assolit el lideratge en recerca biomèdica hospitalària al nostre país, i aspira que al 2020 sigui reconegut com a un institut europeu excel•lent, competitiu i líder en recerca clínica i translacional vinculat a un hospital universitari.
  • VHIO (Vall d’Hebron Institut d’Oncologia): establert el 2006, el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) és un destacat centre oncològic integral d’excel·lència on científics i oncòlegs investigadors adopten un model d’investigació purament translacional i treballen conjuntament en equips multidisciplinaris per accelerar i avançar en el camp dels tractaments dirigits i personalitzats contra el càncer. El VHIO és responsable d’un dels programes de recerca sobre el càncer més dinàmics d’Espanya, dedicat a fer realitat la promesa de proporcionar una medicina oncològica de precisió i transformar les troballes sobre el càncer en tractaments més eficaços i una millor atenció dels nostres pacients en la pràctica clínica.

Per participar-hi consulta horaris i inscriu-t’hi a les activitats a través d’aquest enllaç.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.