Vall d’Hebron obre les seves portes. Vols conèixer el Campus?

Vols conèixer els espais on treballen els professionals que vetllen per la teva salut amb la seva dedicació i capacitat de recerca? El 48H Open House BCN et dóna l’oportunitat. Inscriu-t’hi i visita els propers 26 i 27 d’octubre el Bloc Quirúrgic de l’Hospital General, el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO).

09/10/2019

Durant els propers 26 i 27 d’octubre, Vall d'Hebron Barcelona Hospital Campus obre les seves portes perquè qui ho desitgi pugui recórrer els llocs que normalment no es poden visitar. Un any més, formem part del 48H Open House BCN, una activitat que dóna a la ciutadania l’oportunitat de conèixer de primera mà espais rellevants de la ciutat i sovint inaccessibles a ciutadania, amb una visita guiada. En aquesta desena edició del 48H Open House BCN, Vall d’Hebron forma part del total de més de 240 activitats vinculades a l’arquitectura que se celebren en el seu marc, amb més de 30 itineraris i la previsió que hi participin més de 60.000 visitants.

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus és un parc sanitari de referència mundial on assistència, recerca, docència i innovació es donen la mà. La visita que podrà realitzar-se dins el 48H Open House BCN permetrà conèixer el bloc quirúrgic de l’Hospital General (on estan les sales d’operacions), el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO).

Inscriu-t’hi a partir del 10 d’octubre a les 10.00 hores i podràs visitar:

  • Bloc Quirúrgic de l’Hospital General: el Bloc Quirúrgic de l’Hospital General es va construir el 2016 amb un model pioner a Europa que suposa un gran salt endavant pel que fa a la millora del flux dels pacients i professionals, l’eficiència clínica i operativa i la seguretat. En 10.000 metres quadrats s’ubiquen 19 quiròfans dissenyats per fer les operacions d’alta complexitat. Els quiròfans incorporen navegadors de neurocirurgia, sistemes d’imatge en 3D, ecografia integrada i el nou robot Da Vinci X. A més, disposa de dos quiròfans híbrids, que incorporen uns arcs quirúrgics de raigs X per poder veure en directe el resultat de la intervenció, pensats per a cirurgia vascular i neurocirurgia.
  • VHIR (Vall d’Hebron Institut de Recerca): com a institució del sector públic, promou i desenvolupa la investigació, la innovació i la docència biosanitària de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Des de la seva creació, el 1994, experts i científics de l’institut treballen per identificar i aplicar noves solucions als problemes de salut de la societat i contribuir a estendre-les arreu del món. En aquests més de 20 anys de vida, el VHIR ha assolit el lideratge en recerca biomèdica hospitalària al nostre país, i aspira que al 2020 sigui reconegut com a un institut europeu excel•lent, competitiu i líder en recerca clínica i translacional vinculat a un hospital universitari.
  • VHIO (Vall d’Hebron Institut d’Oncologia): establert el 2006, el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO) és un destacat centre oncològic integral d’excel·lència on científics i oncòlegs investigadors adopten un model d’investigació purament translacional i treballen conjuntament en equips multidisciplinaris per accelerar i avançar en el camp dels tractaments dirigits i personalitzats contra el càncer. El VHIO és responsable d’un dels programes de recerca sobre el càncer més dinàmics d’Espanya, dedicat a fer realitat la promesa de proporcionar una medicina oncològica de precisió i transformar les troballes sobre el càncer en tractaments més eficaços i una millor atenció dels nostres pacients en la pràctica clínica.

Per participar-hi consulta horaris i inscriu-t’hi a les activitats a través d’aquest enllaç.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.