Quatre professionals i un equip mèdic de Vall d’Hebron reben els Premis Excel·lència Professional del COMB

El Col·legi de Metges de Barcelona ha distingit la trajectòria exemplar i la qualitat en l’activitat mèdica dels premiats

22/11/2019

Un total de 51 metges i cinc equips assistencials de les comarques de Barcelona han estat distingits amb els Premis Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB). Entre ells, quatre professionals i un equip mèdic de Vall d’Hebron, que combinen la tasca assistencial amb la recerca al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). L’acte d’entrega dels premis va tenir lloc ahir, 21 de novembre, al Museu Marítim de Barcelona.  Enguany, l’acte de lliurament dels Premis Excel·lència Professional ha coincidit amb la commemoració  del 125è aniversari de la fundació del Col·legi de Metges de Barcelona.  

Els Premis Excel·lència Professional es concedeixen anualment des de 2004 a criteri de jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. Els premis del CoMB reconeixen trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència.

Els premiats de Vall d’Hebron són:

  • En l’àmbit de l’atenció hospitalària, el Dr. Vicenç Falcó, metge del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigador del grup de Malalties Infeccioses del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).
  • En l’àmbit de l’educació mèdica, la Dra. Mònica Rodríguez, Subdirectora  de la Direcció de Docència de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.
  • En l’àmbit de la recerca biomèdica la Dra. Soledad Gallego, fins fa pocs mesos cap de Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtrica de Vall d’Hebron. És cap del grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i l'Adolescència del VHIR.
  • En l’àmbit de les humanitats, cooperació i gestió, el Dr. Martí Vall, de la Unitat d’Infeccions de Transmissió Sexual del Centre de Salut Internacional i Malalties Transmissibles Drassanes-Vall d'Hebron.
  • Dins l’apartat d’equips assistencials, s’ha distingit la Unitat de Cures Intensives de Neurotraumatologia, liderada pel Dr. Marcelino Baguena, cap del Servei de Cures Intensives de Traumatologia de Vall d’Hebron i investigador de la Unitat de Recerca en Neurotraumatologia i Neurocirurgia (UNINN) del VHIR.
 
Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.