Quatre professionals i un equip mèdic de Vall d’Hebron reben els Premis Excel·lència Professional del COMB

El Col·legi de Metges de Barcelona ha distingit la trajectòria exemplar i la qualitat en l’activitat mèdica dels premiats

22/11/2019

Un total de 51 metges i cinc equips assistencials de les comarques de Barcelona han estat distingits amb els Premis Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB). Entre ells, quatre professionals i un equip mèdic de Vall d’Hebron, que combinen la tasca assistencial amb la recerca al Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). L’acte d’entrega dels premis va tenir lloc ahir, 21 de novembre, al Museu Marítim de Barcelona.  Enguany, l’acte de lliurament dels Premis Excel·lència Professional ha coincidit amb la commemoració  del 125è aniversari de la fundació del Col·legi de Metges de Barcelona.  

Els Premis Excel·lència Professional es concedeixen anualment des de 2004 a criteri de jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi i són el reconeixement de la professió mèdica als professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar d’exercici de màxima qualitat i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. Els premis del CoMB reconeixen trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència.

Els premiats de Vall d’Hebron són:

  • En l’àmbit de l’atenció hospitalària, el Dr. Vicenç Falcó, metge del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigador del grup de Malalties Infeccioses del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).
  • En l’àmbit de l’educació mèdica, la Dra. Mònica Rodríguez, Subdirectora  de la Direcció de Docència de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.
  • En l’àmbit de la recerca biomèdica la Dra. Soledad Gallego, fins fa pocs mesos cap de Servei d’Oncologia i Hematologia Pediàtrica de Vall d’Hebron. És cap del grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i l'Adolescència del VHIR.
  • En l’àmbit de les humanitats, cooperació i gestió, el Dr. Martí Vall, de la Unitat d’Infeccions de Transmissió Sexual del Centre de Salut Internacional i Malalties Transmissibles Drassanes-Vall d'Hebron.
  • Dins l’apartat d’equips assistencials, s’ha distingit la Unitat de Cures Intensives de Neurotraumatologia, liderada pel Dr. Marcelino Baguena, cap del Servei de Cures Intensives de Traumatologia de Vall d’Hebron i investigador de la Unitat de Recerca en Neurotraumatologia i Neurocirurgia (UNINN) del VHIR.
 
Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.