Vall d’Hebron estrena tres cotxes 100% elèctrics proporcionats per l’ICS

Vall d’Hebron estrena cotxes sostenibles 100% elèctrics proporcionats per l’ICS per atendre pacients hospitalitzats a casa. 

24/01/2020

La Unitat d’Hospitalització a Domicili de Vall d’Hebron ha estrenat nova flota de vehicles, formada per tres cotxes 100% elèctrics proporcionats per l’ICS (Institut Català de la Salut), destinats a l’atenció domiciliària.

D’aquests vehicles en faran ús tres equips assistencials del centre: un de Medicina Interna, un de Pneumologia i un de Suport Nutricional. Cadascun d’ells està integrat per tres professionals que permetran agilitzar l’atenció al pacient i així poder oferir un servei ràpid i eficaç: un metge, un infermer i un conductor. Un dels tres cotxes està sotmès a un breu període de prova que alterna dos tipus de conducció –l’econòmica i l’esportiva– i que permetrà conèixer amb més profunditat el funcionament del vehicle i estipular quants quilòmetres d’autonomia té.

L’evidència científica defineix la contaminació atmosfèrica urbana com un dels factors més perjudicials per a la salut pública. Es per aquest motiu que Vall d’Hebron es suma a l’aposta pel respecte al medi ambient i a l’impuls de mesures que impactin positivament en la ciutadania.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.