Vall d’Hebron estrena tres cotxes 100% elèctrics proporcionats per l’ICS

Vall d’Hebron estrena cotxes sostenibles 100% elèctrics proporcionats per l’ICS per atendre pacients hospitalitzats a casa. 

24/01/2020

La Unitat d’Hospitalització a Domicili de Vall d’Hebron ha estrenat nova flota de vehicles, formada per tres cotxes 100% elèctrics proporcionats per l’ICS (Institut Català de la Salut), destinats a l’atenció domiciliària.

D’aquests vehicles en faran ús tres equips assistencials del centre: un de Medicina Interna, un de Pneumologia i un de Suport Nutricional. Cadascun d’ells està integrat per tres professionals que permetran agilitzar l’atenció al pacient i així poder oferir un servei ràpid i eficaç: un metge, un infermer i un conductor. Un dels tres cotxes està sotmès a un breu període de prova que alterna dos tipus de conducció –l’econòmica i l’esportiva– i que permetrà conèixer amb més profunditat el funcionament del vehicle i estipular quants quilòmetres d’autonomia té.

L’evidència científica defineix la contaminació atmosfèrica urbana com un dels factors més perjudicials per a la salut pública. Es per aquest motiu que Vall d’Hebron es suma a l’aposta pel respecte al medi ambient i a l’impuls de mesures que impactin positivament en la ciutadania.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.