El Dr. Juan Morote, premi Professors Salvador i Josep Maria Gil-Vernet de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

El guardó s’atorga anualment al millor treball de l’especialitat d’Urologia i suposa l’ingrés automàtic a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya.

05/03/2020

La Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya ha distingit al Dr. Juan Morote, cap del Servei d'Urologia de Vall d'Hebron i cap de recerca biomèdica en Urologia del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), amb el premi Professors Salvador i Josep Maria Gil-Vernet. Aquest guardó s’atorga anualment al millor treball de l’especialitat d’Urologia i suposa l’ingrés automàtic a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya del facultatiu que l’obté.

El Dr. Juan Morote s’ha alçat amb el premi Professors Salvador i Josep Maria Gil-Vernet amb una publicació que analitza la utilitat dels mesuraments de l’hormona luteïnitzant (LH) i la testosterona en sèrum com a indicadors de l’eficàcia de la castració química en pacients de càncer de pròstata.

L’article conclou que la LH sèrica defineix millor que la testosterona l’estat de castració química i, per tant, recomana redefinir la resistència a la castració química en els pacients amb càncer de pròstata. El Dr. Juan Morote valora aquesta troballa com a un element de millora en el control dels pacients amb càncer de pròstata i espera sigui incorporada en les noves versions de les guies internacionals.

Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.