El Dr. Juan Morote, premi Professors Salvador i Josep Maria Gil-Vernet de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya

El guardó s’atorga anualment al millor treball de l’especialitat d’Urologia i suposa l’ingrés automàtic a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya.

05/03/2020

La Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya ha distingit al Dr. Juan Morote, cap del Servei d'Urologia de Vall d'Hebron i cap de recerca biomèdica en Urologia del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), amb el premi Professors Salvador i Josep Maria Gil-Vernet. Aquest guardó s’atorga anualment al millor treball de l’especialitat d’Urologia i suposa l’ingrés automàtic a la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya del facultatiu que l’obté.

El Dr. Juan Morote s’ha alçat amb el premi Professors Salvador i Josep Maria Gil-Vernet amb una publicació que analitza la utilitat dels mesuraments de l’hormona luteïnitzant (LH) i la testosterona en sèrum com a indicadors de l’eficàcia de la castració química en pacients de càncer de pròstata.

L’article conclou que la LH sèrica defineix millor que la testosterona l’estat de castració química i, per tant, recomana redefinir la resistència a la castració química en els pacients amb càncer de pròstata. El Dr. Juan Morote valora aquesta troballa com a un element de millora en el control dels pacients amb càncer de pròstata i espera sigui incorporada en les noves versions de les guies internacionals.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.