Dr. Albert Carrión Puig

Institucions

Hospital General

Urologia

Sóc metge adjunt del servei d'Urologia i Trasplantament renal. Desenvolupo la meva activitat dintre de la Unitat de Carcinoma Urotelial (bufeta i tram urinari superior). Participo activament en el programa de cirurgia robòtica del càncer de bufeta i en nombrosos projectes d'investigació en carcinoma urotelial. Sóc Doctor en medicina per la Universitat de Barcelona i pertanyo al panell d'experts en càncer de bufeta musculo-invasiu i metastàtic de la Guies Europees d'Urologia ("EAU Guidelines").

Currículum

Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona el 2009 i vaig realitzar la meva especialització via MIR d'Urologia a l'Hospital Clínic de Barcelona (2010-2015) a on vaig obtenir el premi MSD al millor resident de la promoció (2016). En finalitzar la residència vaig rebre el "Premi Fi de Residència Emili Letang" consistent en una beca d'investigació en marcadors moleculars de càncer de próstata, així com una beca de la "European Urological Scholarship Programme" (EUSP) per a fer una rotació al University College of London Hospital. Posseeixo el certificat "Fellow of the European Board of Urology "des del 2016. Vaig exercir com a adjunt d'urologia a l'Hospital Clínic durant l'any 2016. Des de 2017 sóc facultatiu especialista d'Urologia a l'Hospital Vall Hebron on concretament em centro en el maneig del Carcinoma Urotelial (bufeta i tram urinari superior). Sóc Doctor en medicina per la Univesitat de Barcelona (Exc. Cum laude). Des del 2021 pertanyo al panell d'experts en càncer de bufeta musculo-invasiu i metastàsic de la Guíes Europees d'Urologia ("EAU Guidelines"). Sóc membre de la Societat Catalana d'Urologia, de la Societat Espanyola i de la "European Association of Urology". He publicat nombrosos articles com a primer autor en revistes tant nacionals com internacionals
Albert Carrión Puig

Institucions

Hospital General

Urologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.