Envia un missatge amb cor als pacients de Vall d’Hebron ingressats per COVID-19

Tot i que la celebració de Sant Jordi haurà d’esperar, les teves paraules d’ànim per als pacients ingressats per COVID-19 són més necessàries que mai.

01/04/2020

Enguany la COVID-19 ha obligat a ajornar la celebració d’una Diada tan especial com la de Sant Jordi. Però ara, més que mai, volem que els pacients ingressats per COVID-19  a Vall d’Hebron se sentin acompanyats pels missatges de suport que els envien la resta de ciutadans, en una iniciativa conjunta amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. 

Pots fer-ho des de casa: Només cal entrar en aquesta pàgina i omplir el formulari per fer arribar als pacients de Vall d’Hebron els teus millors desitjos, dedicatòries, dibuixos... Les teves paraules donaran ànims a aquells que es recuperen de la COVID-19 lluny dels seus éssers estimats. L’aplicació et permet adjuntar arxius i fins i tot passatemps que ajudaran els pacients amb coronavirus a distreure’s durant les hores d’ingrés.

Missatges amb cor en comptes de roses

Des de fa dos anys, Vall d’Hebron s’omplia per Sant Jordi de missatges solidaris per als nostres pacients gràcies a la iniciativa Roses amb Cor, realitzada en col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat, que ens permetia recollir entre els seus passatgers dedicatòries i paraules d’ànim per a aquells que, per motius de salut, havien de passar la Diada al nostre hospital. Ara, la celebració de Sant Jordi haurà d’esperar. No obstant això, els missatges d’ànims es necessiten més que mai.

Famílies unides

Vall d’Hebron també ha habilitat el correu familiesunides@vhebron.net, que permetrà als familiars dels pacients ingressats enviar cartes i imatges als seus éssers estimats perquè el personal sanitari els hi faci arribar.

Fer arribar les teves paraules d’ànims als pacients de Vall d’Hebron, ja sigui a través de Missatges amb Cor o amb el mail de Famílies Unides, és qüestió d’un clic.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.