Envia un missatge amb cor als pacients de Vall d’Hebron ingressats per COVID-19

Tot i que la celebració de Sant Jordi haurà d’esperar, les teves paraules d’ànim per als pacients ingressats per COVID-19 són més necessàries que mai.

01/04/2020

Enguany la COVID-19 ha obligat a ajornar la celebració d’una Diada tan especial com la de Sant Jordi. Però ara, més que mai, volem que els pacients ingressats per COVID-19  a Vall d’Hebron se sentin acompanyats pels missatges de suport que els envien la resta de ciutadans, en una iniciativa conjunta amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. 

Pots fer-ho des de casa: Només cal entrar en aquesta pàgina i omplir el formulari per fer arribar als pacients de Vall d’Hebron els teus millors desitjos, dedicatòries, dibuixos... Les teves paraules donaran ànims a aquells que es recuperen de la COVID-19 lluny dels seus éssers estimats. L’aplicació et permet adjuntar arxius i fins i tot passatemps que ajudaran els pacients amb coronavirus a distreure’s durant les hores d’ingrés.

Missatges amb cor en comptes de roses

Des de fa dos anys, Vall d’Hebron s’omplia per Sant Jordi de missatges solidaris per als nostres pacients gràcies a la iniciativa Roses amb Cor, realitzada en col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat, que ens permetia recollir entre els seus passatgers dedicatòries i paraules d’ànim per a aquells que, per motius de salut, havien de passar la Diada al nostre hospital. Ara, la celebració de Sant Jordi haurà d’esperar. No obstant això, els missatges d’ànims es necessiten més que mai.

Famílies unides

Vall d’Hebron també ha habilitat el correu familiesunides@vhebron.net, que permetrà als familiars dels pacients ingressats enviar cartes i imatges als seus éssers estimats perquè el personal sanitari els hi faci arribar.

Fer arribar les teves paraules d’ànims als pacients de Vall d’Hebron, ja sigui a través de Missatges amb Cor o amb el mail de Famílies Unides, és qüestió d’un clic.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.