Ricky Rubio encoratja la infermera Clara Fernández a seguir la lluita contra la COVID-19

El jugador de bàsquet i la infermera han intercanviat impressions per videoconferència sobre la pandèmia del coronavirus i les seves feines en una xerrada informal.

08/04/2020

Jugar en equip és fonamental, tant a la pista com en la lluita contra la pandèmia del coronavirus, han coincidit el jugador de l’NBA Ricky Rubio i la infermera Clara Fernández en la xerrada que han mantingut per videoconferència. El base dels Phoenix Suns s’ha interessat per la feina dels professionals de Vall d’Hebron i Clara Fernández, aficionada al bàsquet, ha tingut l’ocasió de conèixer al seu ídol i preguntar-li sobre la seva carrera esportiva als Estats Units.

“Jo amb les meves companyes faig un equip increïble, ens coordinem molt bé i crec que tot el personal de Vall d’Hebron ha gestionat molt bé el tema de l’adaptació, no ens hem queixat que cada dia hi hagués canvis i això ha facilitat molt la feina”, li ha explicat Clara Fernández a Ricky Rubio. El jugador ha fet un símil esportiu i ha dit que, quan un equip està en bona sintonia, això es reflecteix al camp. Ricky Rubio, que passa aquesta crisi sanitària confinat a casa i s’esforça per donar veu a la gent que ho necessita i fer col·laboracions solidàries, ha preguntat a la Clara Fernández què pot fer la ciutadania per ajudar.  “Quedar-vos a casa i seguir les recomanacions, amb això ens conformem”, ha respost la infermera: “I sobretot recordar, quan passi la crisi del coronavirus, que el personal sanitari sempre hi és i treballa igual de bé”.

Des del punt de vista de la prevenció de la COVID-19, Clara Fernández ha subratllat que és fonamental la higiene de mans i limitar al màxim els moviments fora de la llar. Ricky Rubio, que està confinat amb la seva parella i un nadó de dos mesos, es manté en contacte amb el seu equip i no sap quan tornarà a jugar. “És complicat reprendre la lliga, posar una data, però això ara no és el més important”, ha destacat el jugador: “Hem d’escoltar les autoritats, seguir les informacions correctes i ajudar en el que es pugui per tal de superar entre tots la pandèmia del coronavirus”.

Videoconferència íntegra de Ricky Rubio i Clara Fernández

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.