Ricky Rubio encoratja la infermera Clara Fernández a seguir la lluita contra la COVID-19

El jugador de bàsquet i la infermera han intercanviat impressions per videoconferència sobre la pandèmia del coronavirus i les seves feines en una xerrada informal.

08/04/2020

Jugar en equip és fonamental, tant a la pista com en la lluita contra la pandèmia del coronavirus, han coincidit el jugador de l’NBA Ricky Rubio i la infermera Clara Fernández en la xerrada que han mantingut per videoconferència. El base dels Phoenix Suns s’ha interessat per la feina dels professionals de Vall d’Hebron i Clara Fernández, aficionada al bàsquet, ha tingut l’ocasió de conèixer al seu ídol i preguntar-li sobre la seva carrera esportiva als Estats Units.

“Jo amb les meves companyes faig un equip increïble, ens coordinem molt bé i crec que tot el personal de Vall d’Hebron ha gestionat molt bé el tema de l’adaptació, no ens hem queixat que cada dia hi hagués canvis i això ha facilitat molt la feina”, li ha explicat Clara Fernández a Ricky Rubio. El jugador ha fet un símil esportiu i ha dit que, quan un equip està en bona sintonia, això es reflecteix al camp. Ricky Rubio, que passa aquesta crisi sanitària confinat a casa i s’esforça per donar veu a la gent que ho necessita i fer col·laboracions solidàries, ha preguntat a la Clara Fernández què pot fer la ciutadania per ajudar.  “Quedar-vos a casa i seguir les recomanacions, amb això ens conformem”, ha respost la infermera: “I sobretot recordar, quan passi la crisi del coronavirus, que el personal sanitari sempre hi és i treballa igual de bé”.

Des del punt de vista de la prevenció de la COVID-19, Clara Fernández ha subratllat que és fonamental la higiene de mans i limitar al màxim els moviments fora de la llar. Ricky Rubio, que està confinat amb la seva parella i un nadó de dos mesos, es manté en contacte amb el seu equip i no sap quan tornarà a jugar. “És complicat reprendre la lliga, posar una data, però això ara no és el més important”, ha destacat el jugador: “Hem d’escoltar les autoritats, seguir les informacions correctes i ajudar en el que es pugui per tal de superar entre tots la pandèmia del coronavirus”.

Videoconferència íntegra de Ricky Rubio i Clara Fernández

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.