El Reial Club de Polo de Barcelona i la seva Fundació contribueixen amb 20.000 € a la recerca de Vall d’Hebron contra la COVID-19

El Club també ha activat una campanya de crowfunding entre els seus socis amb la iniciativa Ajudem els herois i heroïnes de Vall d'Hebron.

29/04/2020

El Reial Club de Polo de Barcelona i la seva Fundació han donat suport a la recerca del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) per combatre la COVID-19 amb una aportació de 20.000 €. A més, el  Club ha activat una campanya de crowdfunding amb la promoció d’un emotiu vídeo entre els  seus socis i a través de les seves xarxes socials, a favor la iniciativa Ajudem els herois i heroïnes de Vall d’Hebron per seguir recaptant fons pels projectes de recerca en coronavirus.  Diversos socis del Reial Club de Polo ja han contribuït a títol personal, mitjançant donacions privades.

Aquesta donació s’encabeix dins la col·laboració que ja manté el Reial Club de Polo de Barcelona, que compta amb un total de 10.500 socis, a través de la seva Fundació amb Vall d’Hebron. Destaca el projecte solidari Cabalgando la vida, un estudi que avalua si la teràpia assistida amb cavalls pot alleujar les seqüeles dels nens i nenes que han estat sotmesos a un tractament oncològic.

L’estudi compta amb el suport de l’Associació Espanyola contra el Càncer, la Fundació Federica Cerdá i les escoles universitàries Gimbernat. D’un any de durada, està previst que els seus resultats es donin a conèixer a finals de 2020.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.