Torna el Giving Tuesday, aquest any més solidari que mai

A Vall d’Hebron ens hi hem volgut sumar amb la nostra iniciativa #AjudemElsHerois.

30/04/2020

Aquest 5 de maig torna el #GivingTuesdayNow, una iniciativa per impulsar les donacions, la generositat col·lectiva i l’agraïment a totes les persones que donen part dels seus diners per les causes socials, educatives, sanitàries, culturals, etc. El Giving Tuesday ja fa uns anys que funciona a nivell internacional, però enguany, com no podia ser d’altra manera, està marcat per la crisi sanitària mundial causada per la COVID-19. És per això que a Vall d’Hebron, una vegada més, ens hi adherim i promovem la iniciativa, en primer lloc agraint a totes les persones, entitats i empreses  que heu col·laborat amb nosaltres a través tant de donacions econòmiques com de material sanitari, tauletes digitals, mobiliari, alimentació, entreteniment, entre d’altres, perquè puguem seguir lluitant contra el coronavirus des de la recerca i des de l’assistència.

Com lluitem contra el coronavirus?

A nivell assistencial, a Vall d’Hebron hem fet un esforç ingent per adequar els espais i ja som l’hospital de l’Estat que disposa de més llits d’UCI. Pel que fa a la recerca, hem creat un equip polivalent i multidisciplinari format per més de 100 d’investigadors i metges de diferents àrees de recerca (epidemiòlegs, internistes, genetistes, viròlegs, immunòlegs, biòlegs moleculars, etc.) per desenvolupar diferents projectes d’investigació sobre la malaltia (COVID-19) i el virus que la causa (el SARS-CoV-2).

Per tal d’explicar a la ciutadania tot el que hem posat en marxa per lluitar contra la pandèmia i oferir canals efectius per fer donacions econòmiques, de material i d’aliments, hem elaborat el web coronavirus.vallhebron.com. En aquesta pàgina web, entre moltes funcionalitats interessants com ara un canal de suport emocional per a la ciutadania o un espai per deixar missatges de suport als pacients amb COVID-19, es convida amb el nostre lema #AjudemElsHerois a fer donacions per a la lluita contra la malaltia.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.