Torna el Giving Tuesday, aquest any més solidari que mai

A Vall d’Hebron ens hi hem volgut sumar amb la nostra iniciativa #AjudemElsHerois.

30/04/2020

Aquest 5 de maig torna el #GivingTuesdayNow, una iniciativa per impulsar les donacions, la generositat col·lectiva i l’agraïment a totes les persones que donen part dels seus diners per les causes socials, educatives, sanitàries, culturals, etc. El Giving Tuesday ja fa uns anys que funciona a nivell internacional, però enguany, com no podia ser d’altra manera, està marcat per la crisi sanitària mundial causada per la COVID-19. És per això que a Vall d’Hebron, una vegada més, ens hi adherim i promovem la iniciativa, en primer lloc agraint a totes les persones, entitats i empreses  que heu col·laborat amb nosaltres a través tant de donacions econòmiques com de material sanitari, tauletes digitals, mobiliari, alimentació, entreteniment, entre d’altres, perquè puguem seguir lluitant contra el coronavirus des de la recerca i des de l’assistència.

Com lluitem contra el coronavirus?

A nivell assistencial, a Vall d’Hebron hem fet un esforç ingent per adequar els espais i ja som l’hospital de l’Estat que disposa de més llits d’UCI. Pel que fa a la recerca, hem creat un equip polivalent i multidisciplinari format per més de 100 d’investigadors i metges de diferents àrees de recerca (epidemiòlegs, internistes, genetistes, viròlegs, immunòlegs, biòlegs moleculars, etc.) per desenvolupar diferents projectes d’investigació sobre la malaltia (COVID-19) i el virus que la causa (el SARS-CoV-2).

Per tal d’explicar a la ciutadania tot el que hem posat en marxa per lluitar contra la pandèmia i oferir canals efectius per fer donacions econòmiques, de material i d’aliments, hem elaborat el web coronavirus.vallhebron.com. En aquesta pàgina web, entre moltes funcionalitats interessants com ara un canal de suport emocional per a la ciutadania o un espai per deixar missatges de suport als pacients amb COVID-19, es convida amb el nostre lema #AjudemElsHerois a fer donacions per a la lluita contra la malaltia.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.