Comença la Setmana Sense Fum!

Els nens i nenes ingressats a l'Hospital Infantil dibuixaran el món sense fum que somnien.

24/05/2020

Des d'avui fins diumenge (del 25 al 31 de maig) és la Setmana Sense Fum, i a Vall d'Hebron ens hi impliquem com a membres que som de de la Xarxa Catalana d'Hospitals Sense Fum.

Per això, durant tota la setmana farem difusió mitjançant les nostres xarxes socials amb l'etiqueta #VHsenseFum de vídeos divulgatius amb missatges com ara els beneficis de no ser fumador o consells per deixar de fumar i per no recaure-hi. També ens farem ressò a les xarxes dels dibuixos que els nens i nenes ingressats a l'Hospital Infantil faran aquesta setmana sobre el món sense fum que somnien, i fins i tot d'un rap que han cantat els Papallassos per a la Setmana Sense Fum!

Un webinar sobre esclerosi múltiple i tabaquisme

Aquest dimecres 27 de maig a les 18.00 hores tindrà lloc el webinar del Cemcat titulat Esclerosi Múltiple i Tabaquisme. Com afecta el tabaquisme a l’estat de salut de les persones amb esclerosi múltiple? El tabaquisme en aquests pacients pot afectar l’evolució de la seva malaltia? En què consisteix el tractament de deshabituació? Són preguntes que respondran els professionals especialistes del Cemcat i del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Podràs veure en directe el webinar a través d'aquest enllaç (contrasenya de la sessió: 605898).

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.