Comença la Setmana Sense Fum!

Els nens i nenes ingressats a l'Hospital Infantil dibuixaran el món sense fum que somnien.

24/05/2020

Des d'avui fins diumenge (del 25 al 31 de maig) és la Setmana Sense Fum, i a Vall d'Hebron ens hi impliquem com a membres que som de de la Xarxa Catalana d'Hospitals Sense Fum.

Per això, durant tota la setmana farem difusió mitjançant les nostres xarxes socials amb l'etiqueta #VHsenseFum de vídeos divulgatius amb missatges com ara els beneficis de no ser fumador o consells per deixar de fumar i per no recaure-hi. També ens farem ressò a les xarxes dels dibuixos que els nens i nenes ingressats a l'Hospital Infantil faran aquesta setmana sobre el món sense fum que somnien, i fins i tot d'un rap que han cantat els Papallassos per a la Setmana Sense Fum!

Un webinar sobre esclerosi múltiple i tabaquisme

Aquest dimecres 27 de maig a les 18.00 hores tindrà lloc el webinar del Cemcat titulat Esclerosi Múltiple i Tabaquisme. Com afecta el tabaquisme a l’estat de salut de les persones amb esclerosi múltiple? El tabaquisme en aquests pacients pot afectar l’evolució de la seva malaltia? En què consisteix el tractament de deshabituació? Són preguntes que respondran els professionals especialistes del Cemcat i del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Podràs veure en directe el webinar a través d'aquest enllaç (contrasenya de la sessió: 605898).

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.