La Dra. Magda Campins llegeix un pregó ple d’emoció a les festes de Canet de Mar

La Dra. Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia, i nascuda a Canet de Mar, ha fet el pregó de la Festa Major d’aquesta població.

29/06/2020

La Dra. Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i cap del grup de recerca en Epidemiologia i Salut Pública del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), ha fet el pregó de la Festa Major de Caner de Mar, la seva població natal, el divendres 26 de juny. Un pregó molt especial, marcat per la fi del confinament i la superació dels moments més durs de la pandèmia.

Com ha explicat la Dra. Magda Campins, “fa només unes poques setmanes, vivíem confinats per esquivar la pandèmia del coronavirus, que tantes vides s’ha endut ja. Ara, malgrat que encara no hem recuperat del tot la normalitat, ja ens podem reunir, ja podem passejar pels carrers del poble i retrobar-nos”.

En aquest enllaç pots veure el vídeo del pregó de la Dra. Magda Campins a Canet de Mar (a partir del minut 8.55).

La Dra. Magda Campins ha estat una de les professionals clau de Vall d’Hebron en la lluita contra la pandèmia del coronavirus. El seu paper ha estat molt rellevant a l’hora de prendre totes les mesures necessàries per adaptar l’hospital per tal de donar la millor assistència als pacients. A més, està realitzant una important tasca divulgativa als mitjans de comunicació per fer arribar a la ciutadania missatges clau per prevenir contagis, com una bona higiene de mans, l’ús de la mascareta i mantenir la distància social adequada. L'alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell, ha volgut destacar el simbolisme de comptar amb ella per fer el pregó, ja que és un referent mèdic pel que fa a epidèmies, però a més, també simbolitza tota la feina ingent que ha realitzat el personal sanitari durant la pandèmia.

Share it:

Attachments

dra._magda_campins_prego_canet_de_mar.pdf

Download

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.