La Dra. Magda Campins llegeix un pregó ple d’emoció a les festes de Canet de Mar

La Dra. Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia, i nascuda a Canet de Mar, ha fet el pregó de la Festa Major d’aquesta població.

29/06/2020

La Dra. Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i cap del grup de recerca en Epidemiologia i Salut Pública del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR), ha fet el pregó de la Festa Major de Caner de Mar, la seva població natal, el divendres 26 de juny. Un pregó molt especial, marcat per la fi del confinament i la superació dels moments més durs de la pandèmia.

Com ha explicat la Dra. Magda Campins, “fa només unes poques setmanes, vivíem confinats per esquivar la pandèmia del coronavirus, que tantes vides s’ha endut ja. Ara, malgrat que encara no hem recuperat del tot la normalitat, ja ens podem reunir, ja podem passejar pels carrers del poble i retrobar-nos”.

En aquest enllaç pots veure el vídeo del pregó de la Dra. Magda Campins a Canet de Mar (a partir del minut 8.55).

La Dra. Magda Campins ha estat una de les professionals clau de Vall d’Hebron en la lluita contra la pandèmia del coronavirus. El seu paper ha estat molt rellevant a l’hora de prendre totes les mesures necessàries per adaptar l’hospital per tal de donar la millor assistència als pacients. A més, està realitzant una important tasca divulgativa als mitjans de comunicació per fer arribar a la ciutadania missatges clau per prevenir contagis, com una bona higiene de mans, l’ús de la mascareta i mantenir la distància social adequada. L'alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell, ha volgut destacar el simbolisme de comptar amb ella per fer el pregó, ja que és un referent mèdic pel que fa a epidèmies, però a més, també simbolitza tota la feina ingent que ha realitzat el personal sanitari durant la pandèmia.

Comparteix-lo:

Documents adjunts

Document

dra._magda_campins_prego_canet_de_mar.pdf

Baixa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.