El web de Vall d’Hebron arriba al gairebé milió de pàgines vistes durant la crisi de la COVID-19

Al març es va crear un web específic de coronavirus per facilitar al màxim trobar tota la informació, que ha rebut 62.000 visites en aquest període.

06/07/2020

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus ha reforçat els seus canals digitals durant la crisi sanitària del coronavirus per ser més útil als ciutadans i als seus professionals. El seu servei d’actualitat i la informació de salut al seu web i l’activitat a xarxes socials s’ha incrementat per tal de donar resposta a les necessitats dels ciutadans i dels seus professionals de tenir informació de primera mà i minut a minut de l’evolució de la pandèmia.

D’una banda, el web vallhebron.com i el web específic sobre coronavirus han aconseguit el seu màxim històric de 975.022 pàgines vistes durant la crisi de la COVID-19, del 27 de febrer al 25 de maig. Per continguts destaquen els consells de salut amb relació al coronavirus, que han acumulat 56.100 visites i han concentrat el 21% del total del tràfic del site, i les notícies amb 42.200 visites.

El web coronavirus.vallhebron.com ha rebut 62.000 visites i 111.960 pàgines vistes durant els mesos més intensos de la crisi sanitària, del 27 de febrer al 25 de maig. Aquest web ha aglutinat durant la pandèmia tota la informació de salut i les últimes notícies, així com les vies de comunicació per demanar suport emocional de forma telemàtica i o demanar ajuda a Atenció Ciutadana. Tota aquesta informació s’ha acompanyat de vídeos i infografies per fer més entenedor i didàctic el contingut per als ciutadans. La pàgina també ha servit per aglutinar totes les maneres de col·laborar amb Vall d’Hebron, des de la captació de fons per la recerca i la transformació de l’Hospital fins a missatges de suport, tant per a pacients com a professionals. S’han rebut 922 missatges.

D’altra banda, els professionals també han rebut informació diària de la COVID-19 a través de la intranet. Es va crear també un apartat específic per tenir tota la informació a l’abast el més ràpid possible. Ofereix informació específica dels plans de contingència, protocols i evolució de la situació. A més, cada dia s’oferia un vídeo sobre la sessió informativa en què els professionals podien fer preguntes. La intranet ha assolit les 505.045 pàgines vistes.

En el període comprés entre el 27 de febrer, primera publicació sobre coronavirus, i el 25 de maig, entrada de Barcelona en la Fase 1 del desconfinament, un total de 9.314.405 persones havien vist les nostres publicacions a xarxes socials. El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus té canals a Facebook, Twitter, Instragram i LinkedIn, on s’han generat 1.233 publicacions vinculades a coronavirus, que han obtingut un total de 270.733 interaccions (m’agrada, comparticions i comentaris). La majoria d’elles han estat en format vídeo arribant a 1.061.263 visualitzacions.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.