El web de Vall d’Hebron arriba al gairebé milió de pàgines vistes durant la crisi de la COVID-19

Al març es va crear un web específic de coronavirus per facilitar al màxim trobar tota la informació, que ha rebut 62.000 visites en aquest període.

06/07/2020

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus ha reforçat els seus canals digitals durant la crisi sanitària del coronavirus per ser més útil als ciutadans i als seus professionals. El seu servei d’actualitat i la informació de salut al seu web i l’activitat a xarxes socials s’ha incrementat per tal de donar resposta a les necessitats dels ciutadans i dels seus professionals de tenir informació de primera mà i minut a minut de l’evolució de la pandèmia.

D’una banda, el web vallhebron.com i el web específic sobre coronavirus han aconseguit el seu màxim històric de 975.022 pàgines vistes durant la crisi de la COVID-19, del 27 de febrer al 25 de maig. Per continguts destaquen els consells de salut amb relació al coronavirus, que han acumulat 56.100 visites i han concentrat el 21% del total del tràfic del site, i les notícies amb 42.200 visites.

El web coronavirus.vallhebron.com ha rebut 62.000 visites i 111.960 pàgines vistes durant els mesos més intensos de la crisi sanitària, del 27 de febrer al 25 de maig. Aquest web ha aglutinat durant la pandèmia tota la informació de salut i les últimes notícies, així com les vies de comunicació per demanar suport emocional de forma telemàtica i o demanar ajuda a Atenció Ciutadana. Tota aquesta informació s’ha acompanyat de vídeos i infografies per fer més entenedor i didàctic el contingut per als ciutadans. La pàgina també ha servit per aglutinar totes les maneres de col·laborar amb Vall d’Hebron, des de la captació de fons per la recerca i la transformació de l’Hospital fins a missatges de suport, tant per a pacients com a professionals. S’han rebut 922 missatges.

D’altra banda, els professionals també han rebut informació diària de la COVID-19 a través de la intranet. Es va crear també un apartat específic per tenir tota la informació a l’abast el més ràpid possible. Ofereix informació específica dels plans de contingència, protocols i evolució de la situació. A més, cada dia s’oferia un vídeo sobre la sessió informativa en què els professionals podien fer preguntes. La intranet ha assolit les 505.045 pàgines vistes.

En el període comprés entre el 27 de febrer, primera publicació sobre coronavirus, i el 25 de maig, entrada de Barcelona en la Fase 1 del desconfinament, un total de 9.314.405 persones havien vist les nostres publicacions a xarxes socials. El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus té canals a Facebook, Twitter, Instragram i LinkedIn, on s’han generat 1.233 publicacions vinculades a coronavirus, que han obtingut un total de 270.733 interaccions (m’agrada, comparticions i comentaris). La majoria d’elles han estat en format vídeo arribant a 1.061.263 visualitzacions.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.