Els nens ingressats a Vall d’Hebron gaudiran gratuïtament de les pel·lícules Disney Pixar a les habitacions

Les projeccions s’acompanyaran amb el repartiment d’obsequis i joguines relacionats amb les pel·lícules. 

25/08/2020

Els pacients pediàtrics de Vall d'Hebron podran veure cada dimecres fins al 16 de setembre una pel·lícula de Disney Pixar a la televisió de les seves habitacions gràcies a un acord amb la companyia, que les cedeix de forma gratuïta a l'Hospital Infantil. Les sessions de cinema arrenquen aquest 26 d'agost amb Cars 3 i es repetiran cada dimecres de 12 a 15 hores. Els nens ingressats a Vall d'Hebron podran gaudir també de Toy Story 4 el proper 2 de setembre, Del Revés el 9 de setembre i de Los Increíbles 2 el 16 de setembre.

Les projeccions s'acompanyaran amb el repartiment d'obsequis i joguines relacionats amb les pel·lícules donats per Disney Pixar, que encabeix aquesta iniciativa solidària com a part del seu compromís mundial de "proporcionar consol i inspiració a través de moments de pel·lícules i ajudar a reduir l'aïllament dels nens que es recuperen als hospitals". Maria Ángeles Aceituno, adjunta a la Direcció d'Infermeria i responsable d'Hospitalització Pediàtrica de Vall d'Hebron, valora molt positivament aquesta iniciativa, que "contribuirà a fer que l'estada dels pacients pediàtrics a l'hospital sigui més agradable i, per tant, millorarà la seva qualitat de vida durant l'hospitalització".

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.