Els nens ingressats a Vall d’Hebron gaudiran gratuïtament de les pel·lícules Disney Pixar a les habitacions

Les projeccions s’acompanyaran amb el repartiment d’obsequis i joguines relacionats amb les pel·lícules. 

25/08/2020

Els pacients pediàtrics de Vall d'Hebron podran veure cada dimecres fins al 16 de setembre una pel·lícula de Disney Pixar a la televisió de les seves habitacions gràcies a un acord amb la companyia, que les cedeix de forma gratuïta a l'Hospital Infantil. Les sessions de cinema arrenquen aquest 26 d'agost amb Cars 3 i es repetiran cada dimecres de 12 a 15 hores. Els nens ingressats a Vall d'Hebron podran gaudir també de Toy Story 4 el proper 2 de setembre, Del Revés el 9 de setembre i de Los Increíbles 2 el 16 de setembre.

Les projeccions s'acompanyaran amb el repartiment d'obsequis i joguines relacionats amb les pel·lícules donats per Disney Pixar, que encabeix aquesta iniciativa solidària com a part del seu compromís mundial de "proporcionar consol i inspiració a través de moments de pel·lícules i ajudar a reduir l'aïllament dels nens que es recuperen als hospitals". Maria Ángeles Aceituno, adjunta a la Direcció d'Infermeria i responsable d'Hospitalització Pediàtrica de Vall d'Hebron, valora molt positivament aquesta iniciativa, que "contribuirà a fer que l'estada dels pacients pediàtrics a l'hospital sigui més agradable i, per tant, millorarà la seva qualitat de vida durant l'hospitalització".

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.