El Dr. Albert Salazar, gerent de Vall d’Hebron, participa en el Programa Avançat en Gestió Sanitària que organitzen IESE i Novartis

Experts internacionals intervenen en les jornades, que se celebren de forma virtual el 15 i el 16 de setembre.

15/09/2020

El Dr. Albert Salazar, gerent de Vall d’Hebron, ha participat en la sisena edició del Programa Avançat en Gestió Sanitària que organitzen l’escola de negocis IESE i la farmacèutica Novartis, enguany sota el títol Reimaginem la gestió. Els aprenentatges de la crisi. En una edició marcada per la COVID-19, les jornades, que se celebren el 15 i el 16 de setembre, es realitzen de forma virtual i poden seguir-se per la plataforma Zoom, prèvia inscripció.

El Dr. Albert Salazar ha protagonitzat la taula de debat Explorant les oportunitats i els nous escenaris aquesta tarda. El gerent de Vall d’Hebron ha analitzat les oportunitats i els reptes que ha obert la pandèmia del coronavirus juntament amb el Dr. Julio Mayol, director mèdic de l’Hospital Clínic San Carlos de Madrid, i Jordi Nicolás Picó, vicepresident de la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària, en una taula moderada per Jaume Ribera, responsable de la càtedra Novartis-IESE. 

El Programa Avançat en Gestió reuneix a experts internacionals en gestió sanitària, que reflexionen sobre temes com la gestió de la COVID-19 a Corea del Sud o les lliçons que la crisi generada pel SARS-CoV-2 ha generat.  Els últims avenços i tecnologies digitals al servei de la millora en l’atenció als pacients també són reconeguts al Fòrum d’Innovació i a la segona edició dels Premis a la Innovació en Gestió Sanitària que es lliuren a la clausura de les jornades.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.