El Dr. Albert Salazar, gerent de Vall d’Hebron, participa en el Programa Avançat en Gestió Sanitària que organitzen IESE i Novartis

Experts internacionals intervenen en les jornades, que se celebren de forma virtual el 15 i el 16 de setembre.

15/09/2020

El Dr. Albert Salazar, gerent de Vall d’Hebron, ha participat en la sisena edició del Programa Avançat en Gestió Sanitària que organitzen l’escola de negocis IESE i la farmacèutica Novartis, enguany sota el títol Reimaginem la gestió. Els aprenentatges de la crisi. En una edició marcada per la COVID-19, les jornades, que se celebren el 15 i el 16 de setembre, es realitzen de forma virtual i poden seguir-se per la plataforma Zoom, prèvia inscripció.

El Dr. Albert Salazar ha protagonitzat la taula de debat Explorant les oportunitats i els nous escenaris aquesta tarda. El gerent de Vall d’Hebron ha analitzat les oportunitats i els reptes que ha obert la pandèmia del coronavirus juntament amb el Dr. Julio Mayol, director mèdic de l’Hospital Clínic San Carlos de Madrid, i Jordi Nicolás Picó, vicepresident de la Societat Espanyola de Farmàcia Hospitalària, en una taula moderada per Jaume Ribera, responsable de la càtedra Novartis-IESE. 

El Programa Avançat en Gestió reuneix a experts internacionals en gestió sanitària, que reflexionen sobre temes com la gestió de la COVID-19 a Corea del Sud o les lliçons que la crisi generada pel SARS-CoV-2 ha generat.  Els últims avenços i tecnologies digitals al servei de la millora en l’atenció als pacients també són reconeguts al Fòrum d’Innovació i a la segona edició dels Premis a la Innovació en Gestió Sanitària que es lliuren a la clausura de les jornades.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.