Cinc científics de Vall d’Hebron, entre els més citats del món

El rànquing dels científics més citats de l’any que elabora The Web of Science Group inclou el Dr. Josep Tabernero, la Dra. Enriqueta Felip, el Dr. Xavier Montalban, el Dr. Javier Cortés i el Dr. Francisco Guarner.

18/11/2020

The Web of Science Group, una companyia vinculada a Clarivate Analytics, publica anualment un rànquing dels científics més citats del món durant l’últim any. Per elaborar-lo es fa servir el recompte de cites durant l’última dècada per identificar els investigadors més influents en diferents disciplines científiques i ciències socials. Aquest 2020 aquest rànquing ha reconegut a cinc científics de Vall d’Hebron: el Dr. Josep Tabernero, Cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i director del Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO); la Dra. Enriqueta Felip, Cap de Secció del Servei d’Oncologia Mèdica i Responsable de la Unitat de Tumors Toràcics de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i investigadora principal del Grup de Tumors Toràcics i Càncer de Cap i Coll del VHIO;  el Dr. Xavier Montalban, Cap del Servei de Neuroimmunologia Clínica de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, cap del Grup de Recerca en Neuroimmunologia Clínica del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i director del Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat); el Dr. Javier Cortés, investigador de VHIO, i el Dr. Francisco Guarner, investigador principal del Grup de Recerca en Fisiologia i Fisiopatologia Digestiva del VHIR.

L’anàlisi de cites identifica els investigadors més influents segons el que determinen els seus iguals a tot el món, i aquells que han guanyat reconeixement de manera constant en forma d’alts recomptes de cites durant una dècada. La Web of Science serveix com a plataforma per a les llistes d’investigadors els registres de cites de les quals els situen a l’1% superior en els seus respectius grups. La seva producció constant d’articles molt citats reflecteix les seves contribucions essencials i la utilitat de la seva feina, jutjada repetidament pels seus iguals.

En total, al rànquing de 2020 hi ha 6.167 de més d’una seixantena de països. En aquesta llista s’inclouen 26 guardonats amb el Premi Nobel i 66 “Clarivate Analytics Citation Laureates”, persones que, a través de l’anàlisi de citacions, aquesta empresa ha identificat com a investigadors “de classe Nobel” i potencials guanyadors en el futur del prestigiós guardó.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.