Jugadors del Barça visiten per videotrucada els nens de l’Hospital Infantil

La tradicional visita de jugadors del FC Barcelona és sempre un dels moments més alegres pels nens i nenes ingressats.

31/12/2020

Una de les activitats de Nadal que reben amb més il·lusió els més petits a Vall d’Hebron és la visita dels jugadors del Barça. Aquest any, degut a les restriccions, ha estat a través d’una videotrucada que ha portat  emoció i somriures als nens ingressats a l’Hospital Infantil. Enguany, el passat 28 de desembre, Sergio Busquets ha parlat amb l’Adrián, de 6 anys, i Pedri, Trincão i Carles Aleñá han tingut una conversa amb en Fernando, de 17 anys. La resta de nens ingressats han pogut seguir aquesta visita a través de les pantalles de televisió de les seves habitacions.

Els nens han pogut parlar una bona estona amb els jugadors del primer equip del Barça i viure una jornada emotiva que fa la seva estada a l’Hospital més agradable. Aquesta trobada és una gran ajuda al benestar emocional d’aquests pacients que poden oblidar-se una estona de la seva hospitalització i viure emocions positives amb els seus ídols futbolístics. És un moment molt il·lusionant pels nens poder compartir xerrada i riures amb les estrelles que habitualment veuen per televisió.

“Els nens ho han rebut molt positivament, amb moltes ganes i emoció”, explica María Ángeles Aceituno, adjunta de la Direcció d’Infermeria, i afegeix: “Aquesta experiència és molt gratificant, aporta felicitat i ajuda als nens a estar més bé emocionalment i a tenir una millor recuperació, ja que la il·lusió dura des del moment de la preparació, quan ho viuen i quan ho poden explicar a amics i familiars”.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.