Jugadors del Barça visiten per videotrucada els nens de l’Hospital Infantil

La tradicional visita de jugadors del FC Barcelona és sempre un dels moments més alegres pels nens i nenes ingressats.

31/12/2020

Una de les activitats de Nadal que reben amb més il·lusió els més petits a Vall d’Hebron és la visita dels jugadors del Barça. Aquest any, degut a les restriccions, ha estat a través d’una videotrucada que ha portat  emoció i somriures als nens ingressats a l’Hospital Infantil. Enguany, el passat 28 de desembre, Sergio Busquets ha parlat amb l’Adrián, de 6 anys, i Pedri, Trincão i Carles Aleñá han tingut una conversa amb en Fernando, de 17 anys. La resta de nens ingressats han pogut seguir aquesta visita a través de les pantalles de televisió de les seves habitacions.

Els nens han pogut parlar una bona estona amb els jugadors del primer equip del Barça i viure una jornada emotiva que fa la seva estada a l’Hospital més agradable. Aquesta trobada és una gran ajuda al benestar emocional d’aquests pacients que poden oblidar-se una estona de la seva hospitalització i viure emocions positives amb els seus ídols futbolístics. És un moment molt il·lusionant pels nens poder compartir xerrada i riures amb les estrelles que habitualment veuen per televisió.

“Els nens ho han rebut molt positivament, amb moltes ganes i emoció”, explica María Ángeles Aceituno, adjunta de la Direcció d’Infermeria, i afegeix: “Aquesta experiència és molt gratificant, aporta felicitat i ajuda als nens a estar més bé emocionalment i a tenir una millor recuperació, ja que la il·lusió dura des del moment de la preparació, quan ho viuen i quan ho poden explicar a amics i familiars”.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.