El curs “Actualitzacions en el tractament del dolor” celebra la seva XIX edició

Ja està definit el programa del curs que començarà el mes de gener en format telemàtic. Els temes principals a tractar seran el dolor agut postoperatori, posttraumàtic, dolor crònic oncològic i dolor benigne de diferents etiologies i de gran complexitat diagnòstica i terapèutica.

11/01/2021

El curs “Actualitzacions en el tractament del dolor” té l’objectiu d’actualitzar coneixements en el tractament del dolor agut postoperatori, posttraumàtic, dolor crònic oncològic i dolor crònic benigne de diferents etiologies i de gran complexitat diagnòstica i terapèutica. A través de classes d’exposició per part d’especialistes experts sobre els temes més prevalents en relació amb el tractament del dolor i mitjançant la presentació de casos clínics relacionats amb els temes exposats, aquest curs, que arriba a la XIX edició, sempre busca temes innovadors per tractar. Enguany, se’ns presenta un curs molt variat on s’actualitzaran coneixements sobre recerca, el marc assistencial, la relació entre atenció primària i dolor o la investigació. Altres qüestions que es tractaran són la modulació del dolor, l’abordatge psico-social del dolor i l’important paper dels professionals d’infermeria.

El curs està organitzat pel Servei d’Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i està dirigit a especialistes, infermeres, llevadores, fisioterapeutes i farmacèutics. Es durà a terme durant tot l’any 2021 dividit en 10 sessions. A més, les classes s’imparteixen per professionals de Vall d’Hebron i col·laboradors convidats. L’enfocament del curs és multidisciplinari i està pensat per aportar una visió innovadora als temes més actuals sobre el tractament del dolor des de diferents àmbits.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.