El curs “Actualitzacions en el tractament del dolor” celebra la seva XIX edició

Ja està definit el programa del curs que començarà el mes de gener en format telemàtic. Els temes principals a tractar seran el dolor agut postoperatori, posttraumàtic, dolor crònic oncològic i dolor benigne de diferents etiologies i de gran complexitat diagnòstica i terapèutica.

11/01/2021

El curs “Actualitzacions en el tractament del dolor” té l’objectiu d’actualitzar coneixements en el tractament del dolor agut postoperatori, posttraumàtic, dolor crònic oncològic i dolor crònic benigne de diferents etiologies i de gran complexitat diagnòstica i terapèutica. A través de classes d’exposició per part d’especialistes experts sobre els temes més prevalents en relació amb el tractament del dolor i mitjançant la presentació de casos clínics relacionats amb els temes exposats, aquest curs, que arriba a la XIX edició, sempre busca temes innovadors per tractar. Enguany, se’ns presenta un curs molt variat on s’actualitzaran coneixements sobre recerca, el marc assistencial, la relació entre atenció primària i dolor o la investigació. Altres qüestions que es tractaran són la modulació del dolor, l’abordatge psico-social del dolor i l’important paper dels professionals d’infermeria.

El curs està organitzat pel Servei d’Anestesiologia i Reanimació de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i està dirigit a especialistes, infermeres, llevadores, fisioterapeutes i farmacèutics. Es durà a terme durant tot l’any 2021 dividit en 10 sessions. A més, les classes s’imparteixen per professionals de Vall d’Hebron i col·laboradors convidats. L’enfocament del curs és multidisciplinari i està pensat per aportar una visió innovadora als temes més actuals sobre el tractament del dolor des de diferents àmbits.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.