Ja pots veure l'exposició "Els colors de l'agraïment, un camí a l'esperança", amb testimonis de professionals de Vall d’Hebron

Es pot visitar del 28 d’abril al 25 de juny a l’Espai Mercè Sala de TMB, a l’estació de metro de Diagonal, i és d’accés lliure i gratuït.

09/05/2021

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron participa en l’exposició de l’artista Philip Stanton amb els vídeos de 8 professionals de diferents perfils que expliquen què han après durant la pandèmia i quina seria ara la seva il·lusió. Els colors de l’agraïment ens ensenya el procés de creació del mural que Philip Stanton va fer a l’estiu a l’estació de metro de Sant Pau / Dos de Maig en homenatge als sanitaris que ens van cuidar durant la pandèmia. En l’exposició es poden veure esbossos, imatges i vídeos de la producció de l’obra i també els vídeos testimonials dels professionals de Vall d’Hebron, així com d’altres hospitals de l’àrea metropolitana de Barcelona i de treballadors de TMB.  

Més enllà del making off d’”Els colors de l’agraïment”, l’exposició ens proposa una experiència interactiva en què l’artista crearà una nova obra in situ dins de la sala mentre duri la mostra. Al llarg dels dos mesos de durada d’aquesta exposició, l’artista dibuixarà en directe algunes d’aquestes persones essencials que li han servit d’inspiració. A més, l’exposició proposa dues accions pensades per als infants: Posa color a un hospital! i Dibuixa el teu heroi o heroïna! A la web de TMB podràs trobar tota la informació sobre com participar-hi. Finalment, aquest dissabte 15 de maig durant La Nit dels Museus, es podrà visitar l’exposició i Philip Stanton estarà a l’Espai Mercè Sala pintant i oferint petites explicacions sobre el projecte.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.