Ja pots veure l'exposició "Els colors de l'agraïment, un camí a l'esperança", amb testimonis de professionals de Vall d’Hebron

Es pot visitar del 28 d’abril al 25 de juny a l’Espai Mercè Sala de TMB, a l’estació de metro de Diagonal, i és d’accés lliure i gratuït.

09/05/2021

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron participa en l’exposició de l’artista Philip Stanton amb els vídeos de 8 professionals de diferents perfils que expliquen què han après durant la pandèmia i quina seria ara la seva il·lusió. Els colors de l’agraïment ens ensenya el procés de creació del mural que Philip Stanton va fer a l’estiu a l’estació de metro de Sant Pau / Dos de Maig en homenatge als sanitaris que ens van cuidar durant la pandèmia. En l’exposició es poden veure esbossos, imatges i vídeos de la producció de l’obra i també els vídeos testimonials dels professionals de Vall d’Hebron, així com d’altres hospitals de l’àrea metropolitana de Barcelona i de treballadors de TMB.  

Més enllà del making off d’”Els colors de l’agraïment”, l’exposició ens proposa una experiència interactiva en què l’artista crearà una nova obra in situ dins de la sala mentre duri la mostra. Al llarg dels dos mesos de durada d’aquesta exposició, l’artista dibuixarà en directe algunes d’aquestes persones essencials que li han servit d’inspiració. A més, l’exposició proposa dues accions pensades per als infants: Posa color a un hospital! i Dibuixa el teu heroi o heroïna! A la web de TMB podràs trobar tota la informació sobre com participar-hi. Finalment, aquest dissabte 15 de maig durant La Nit dels Museus, es podrà visitar l’exposició i Philip Stanton estarà a l’Espai Mercè Sala pintant i oferint petites explicacions sobre el projecte.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.