El Dr. Josep Tabernero i el Dr. Xavier Montalban, guardonats per la Fundación Merck Salud per la seva trajectòria professional

La Dra. Carmen Tur, investigadora del VHIR al Cemcat, ha guanyat una Ajuda Merck pel seu projecte de recerca sobre l'esclerosi múltiple.

19/10/2021

La Fundación Merck Salud ha guardonat el Dr. Josep Tabernero, cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron i director del Vall d’Hebron Institut d'Oncologia (VHIO), i el Dr. Xavier Montalban, cap del Servei de Neuroimmunologia Clínica de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, cap del grup de recerca en Neuroimmunologia Clínica del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i director del Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat), per “la labor que exerceixen contribuint a millorar la salut de les persones i d'atenció als pacients”.

Els guardons es van donar durant l'acte de lliurament de les Ajudes Merck de Recerca 2021 que va tenir lloc ahir a Madrid. A més, l'acte va coincidir amb la celebració del 30 aniversari de la Fundació i va comptar amb la presència de representants de l'àmbit de la recerca biomèdica, associacions de pacients i autoritats sanitàries.

La Dra. Carmen Tur, investigadora del VHIR al Cemcat, guanyadora d'una Ajuda Merck pel seu projecte de recerca sobre l'esclerosi múltiple

Durant l'acte, la Fundación Merck Salud també va atorgar sis Ajudes Merck per a la recerca. Un d'ells va ser per a la Dra. Carmen Tur, investigadora principal del grup de recerca en Neuroimmunologia Clínica del VHIR al Cemcat, pel projecte “Caracterització de patrons espaitemporals de dany tissular cerebral en esclerosi múltiple mitjançant tècniques d'aprenentatge profund no supervisat”. Així, la Dra. Tur rebrà 30.000 € per poder desenvolupar aquest projecte.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.