El Dr. Josep Tabernero i el Dr. Xavier Montalban, guardonats per la Fundación Merck Salud per la seva trajectòria professional

La Dra. Carmen Tur, investigadora del VHIR al Cemcat, ha guanyat una Ajuda Merck pel seu projecte de recerca sobre l'esclerosi múltiple.

19/10/2021

La Fundación Merck Salud ha guardonat el Dr. Josep Tabernero, cap del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron i director del Vall d’Hebron Institut d'Oncologia (VHIO), i el Dr. Xavier Montalban, cap del Servei de Neuroimmunologia Clínica de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron, cap del grup de recerca en Neuroimmunologia Clínica del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i director del Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat), per “la labor que exerceixen contribuint a millorar la salut de les persones i d'atenció als pacients”.

Els guardons es van donar durant l'acte de lliurament de les Ajudes Merck de Recerca 2021 que va tenir lloc ahir a Madrid. A més, l'acte va coincidir amb la celebració del 30 aniversari de la Fundació i va comptar amb la presència de representants de l'àmbit de la recerca biomèdica, associacions de pacients i autoritats sanitàries.

La Dra. Carmen Tur, investigadora del VHIR al Cemcat, guanyadora d'una Ajuda Merck pel seu projecte de recerca sobre l'esclerosi múltiple

Durant l'acte, la Fundación Merck Salud també va atorgar sis Ajudes Merck per a la recerca. Un d'ells va ser per a la Dra. Carmen Tur, investigadora principal del grup de recerca en Neuroimmunologia Clínica del VHIR al Cemcat, pel projecte “Caracterització de patrons espaitemporals de dany tissular cerebral en esclerosi múltiple mitjançant tècniques d'aprenentatge profund no supervisat”. Així, la Dra. Tur rebrà 30.000 € per poder desenvolupar aquest projecte.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.