El Servei de Ginecologia de Vall d’Hebron guanya el Premi BSH a millor hospital d’alta tecnologia en la categoria de “Malalties de la Dona”

Vall d’Hebron també s’ha classificat com a finalista dins la categoria de “Ronyó i vies urinàries” a l’apartat d’hospital d’alta tecnologia.

26/10/2021

Els Premis BSH-Best Spanish Hospital Awards 2021 han distingit el Servei de Ginecologia de Vall d’Hebron com a millor hospital d’alta tecnologia en la categoria de “Malalties de la Dona”. Vall d’Hebron també s’ha classificat com a finalista dins la categoria de “Ronyó i vies urinàries” a l’apartat d’hospital d’alta tecnologia.

“Estem molt orgullosos d’haver rebut aquest guardó, que reconeix l’excel·lència hospitalària a través d’indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial”, exposa el Dr. Antonio Gil, cap del Servei de Ginecologia de Vall d’Hebron. El servei engloba les unitats de Ginecologia Oncològica de Vall d’Hebron, amb la Dra. Assumpció Pérez-Benavente al capdavant, la Unitat de Patologia Mamària, que té com a cap el Dr. Martin Espinosa, i la Unitat de Patologia Benigna, encapçalada pel Dr. Jose Luis Poza, i un equip d'infermeria que lidera Maria del Pilar Gutiérrez com a supervisora d’Infermeria de la planta. Ja al 2020, el Servei de Ginecologia de Vall d’Hebron va obtenir el Premi BSH-Best Spanish Hospital Awards a millor hospital d’alta tecnologia en la categoria “de la Dona”.  L’objectiu dels Premis BSH-Best Spanish Hospitals Awards és potenciar la gestió clínica orientada a la millora contínua d’hospitals d’aguts espanyols públics i privats.

Els Premis BSH-Best Spanish Hospital Awards, que ja van per la tercera edició, reconeixen la tasca dels centres sanitaris en funció de diversos indicadors claus en els processos prevalents en hospitals d’aguts. Els atorga la consultora Higia Benchmarking (BS3) i la companyia Asho, en col·laboració amb la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA), formada per més de 1.700 professionals que desenvolupen una funció directiva en el sector de la salut.

Els millors centres hospitalaris, dividits per grups i categories d'anàlisi, han rebut un diploma acreditatiu de la seva excel·lència. L’hospital amb millor resultat en cada categoria i grup ha rebut una estatueta que l'acreditarà com a Benchmark.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.