El Servei de Ginecologia de Vall d’Hebron guanya el Premi BSH a millor hospital d’alta tecnologia en la categoria de “Malalties de la Dona”

Vall d’Hebron també s’ha classificat com a finalista dins la categoria de “Ronyó i vies urinàries” a l’apartat d’hospital d’alta tecnologia.

26/10/2021

Els Premis BSH-Best Spanish Hospital Awards 2021 han distingit el Servei de Ginecologia de Vall d’Hebron com a millor hospital d’alta tecnologia en la categoria de “Malalties de la Dona”. Vall d’Hebron també s’ha classificat com a finalista dins la categoria de “Ronyó i vies urinàries” a l’apartat d’hospital d’alta tecnologia.

“Estem molt orgullosos d’haver rebut aquest guardó, que reconeix l’excel·lència hospitalària a través d’indicadors d’eficiència, adequació i qualitat assistencial”, exposa el Dr. Antonio Gil, cap del Servei de Ginecologia de Vall d’Hebron. El servei engloba les unitats de Ginecologia Oncològica de Vall d’Hebron, amb la Dra. Assumpció Pérez-Benavente al capdavant, la Unitat de Patologia Mamària, que té com a cap el Dr. Martin Espinosa, i la Unitat de Patologia Benigna, encapçalada pel Dr. Jose Luis Poza, i un equip d'infermeria que lidera Maria del Pilar Gutiérrez com a supervisora d’Infermeria de la planta. Ja al 2020, el Servei de Ginecologia de Vall d’Hebron va obtenir el Premi BSH-Best Spanish Hospital Awards a millor hospital d’alta tecnologia en la categoria “de la Dona”.  L’objectiu dels Premis BSH-Best Spanish Hospitals Awards és potenciar la gestió clínica orientada a la millora contínua d’hospitals d’aguts espanyols públics i privats.

Els Premis BSH-Best Spanish Hospital Awards, que ja van per la tercera edició, reconeixen la tasca dels centres sanitaris en funció de diversos indicadors claus en els processos prevalents en hospitals d’aguts. Els atorga la consultora Higia Benchmarking (BS3) i la companyia Asho, en col·laboració amb la Societat Espanyola de Directius de la Salut (SEDISA), formada per més de 1.700 professionals que desenvolupen una funció directiva en el sector de la salut.

Els millors centres hospitalaris, dividits per grups i categories d'anàlisi, han rebut un diploma acreditatiu de la seva excel·lència. L’hospital amb millor resultat en cada categoria i grup ha rebut una estatueta que l'acreditarà com a Benchmark.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.