Webinar VHIR - Dr. Adrián Sánchez Montalvá "Investigació clínica en un escenari de pandèmia COVID19, lliçons apreses"

 
  Activitat Online —
08/07/2020
08/07/2020 -- From 16:00h to 17:30h
Organize :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modality: Presencial
Share it:

Adrián Sánchez Montalvá, Unitat de medicina tropical i salut internacional de Servei de malalties infeccioses de l'HUVH i Investigador del grup de recerca de Malalties infeccioses (VHIR)

"Investigació clínica en un escenari de pandèmia COVID19, lliçons apreses"

En una situació d'emergència sanitària d'origen infecciós el principal objectiu de sistema sanitari és donar resposta de forma global a la demanda d'atenció mèdica i el control de la pandèmia. No obstant això, quan l'origen de la pandèmia és un nou virus, i es desconeixen les mesures epidemiològiques i terapèutiques més eficaces per fer-hi front, la investigació esdevé una eina fonamental per ajudar a controlar la pandèmia eficaçment. Realitzar investigació clínica en una situació de pandèmia comporta un canvi dels paradigmes, dels processos i dels temps que s'empren habitualment. L'objectiu d'aquest seminari virtual és compartir les dificultats trobades durant l'emergència sanitària per dur a terme recerca clínica i traslacional, així com proposar millores i plans contingència per situacions similars.

El Dr. Sánchez és Metge especialista en Medicina Interna i Infectologia, així com Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre les malalties infeccioses la meva principal àrea d'interès és la Medicina Tropical, la Tuberculosi i la Salut Internacional. Actualment la meva activitat assistencial i investigadora es desenvolupa a l'Hospital Vall d'Hebron i a l'Institut de Recerca Vall d'Hebron.

Amfitrió: Dr. Juanjo González López, Unitats d'Identificacions, Antibiogrames i Vigilància de la Multirresistència | Laboratori de Recerca | Servei de Microbiologia. Vall d’Hebron. Barcelona Hospital Campus. jjgonzal@vhebron.net

Ja està disponible l’enllaç per apuntar-s’hi.

Inscriu-t'hi

La inscripció és gratuïta

 

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.