Webinar VHIR - Dr. Adrián Sánchez Montalvá "Investigació clínica en un escenari de pandèmia COVID19, lliçons apreses"

 
  Activitat Online —
08/07/2020
08/07/2020 -- De 16:00h a 17:30h
Organitza :
Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR)
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Adrián Sánchez Montalvá, Unitat de medicina tropical i salut internacional de Servei de malalties infeccioses de l'HUVH i Investigador del grup de recerca de Malalties infeccioses (VHIR)

"Investigació clínica en un escenari de pandèmia COVID19, lliçons apreses"

En una situació d'emergència sanitària d'origen infecciós el principal objectiu de sistema sanitari és donar resposta de forma global a la demanda d'atenció mèdica i el control de la pandèmia. No obstant això, quan l'origen de la pandèmia és un nou virus, i es desconeixen les mesures epidemiològiques i terapèutiques més eficaces per fer-hi front, la investigació esdevé una eina fonamental per ajudar a controlar la pandèmia eficaçment. Realitzar investigació clínica en una situació de pandèmia comporta un canvi dels paradigmes, dels processos i dels temps que s'empren habitualment. L'objectiu d'aquest seminari virtual és compartir les dificultats trobades durant l'emergència sanitària per dur a terme recerca clínica i traslacional, així com proposar millores i plans contingència per situacions similars.

El Dr. Sánchez és Metge especialista en Medicina Interna i Infectologia, així com Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre les malalties infeccioses la meva principal àrea d'interès és la Medicina Tropical, la Tuberculosi i la Salut Internacional. Actualment la meva activitat assistencial i investigadora es desenvolupa a l'Hospital Vall d'Hebron i a l'Institut de Recerca Vall d'Hebron.

Amfitrió: Dr. Juanjo González López, Unitats d'Identificacions, Antibiogrames i Vigilància de la Multirresistència | Laboratori de Recerca | Servei de Microbiologia. Vall d’Hebron. Barcelona Hospital Campus. jjgonzal@vhebron.net

Ja està disponible l’enllaç per apuntar-s’hi.

Inscriu-t'hi

La inscripció és gratuïta

 

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.