CURS SALUT INTERNACIONAL

 
01/02/2021 to 04/07/2021
01/02/2021 -- From 10:30h to 15:30h
Addressed to : Professional sanitari: Professionals en ciències de la salut (metges/ses, infermers/es, biòlegs/es, tècnics de laboratori...) que vulguin conèixer els aspectes bàsics i fonamentalsen salut internacional, en la modalitat de cooperació i/o de la patologia importada en el nostre mitjà en adults, i/o pediatria en salut internacional, i/o vulguin iniciar-se en el diagnòstic de laboratori en patologia tropical i/o vulguin familiaritzar-se en diferents estratègies de promoció de la salut en la comunitat nouvinguda
Organize :
Unitat de Medicina Tropical i Salut Internacional de Vall d’Hebron – Drassanes y PROSICS Barcelona
Modality: Presencial
Share it:

El programa de cursos a Salut Internacional que ofereix PROSICS-Barcelona està format per un mòdul troncal comú en Salut Internacional i cinc mòduls d'especialització en Cooperació Internacional, Aproximació a la Medicina Tropical, Laboratori en Salut Internacional, Cooperació i Salut Comunitària. L'objectiu principal d'aquest curs és millorar la formació de professionals de la salut en el camp de la cooperació sanitària, el maneig de les patologies infeccioses importades, conèixer les tècniques de laboratori més utilitzades en salut internacional i la salut comunitària.


El curs està estructurat en un mòdul troncal online de 45 hores obligatori i cinc mòduls opcionals de 30 hores cadascun (15 hores online i 15 hores presencials a través de videoconferència). L'alumne podrà triar un o més mòduls opcionals.

 

https://www.cursosprosics-vhir.org

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.