CURS SALUT INTERNACIONAL

 
01/02/2021 al 04/07/2021
01/02/2021 -- De 10:30h a 15:30h
Dirigit a : Professional sanitari: Professionals en ciències de la salut (metges/ses, infermers/es, biòlegs/es, tècnics de laboratori...) que vulguin conèixer els aspectes bàsics i fonamentalsen salut internacional, en la modalitat de cooperació i/o de la patologia importada en el nostre mitjà en adults, i/o pediatria en salut internacional, i/o vulguin iniciar-se en el diagnòstic de laboratori en patologia tropical i/o vulguin familiaritzar-se en diferents estratègies de promoció de la salut en la comunitat nouvinguda
Organitza :
Unitat de Medicina Tropical i Salut Internacional de Vall d’Hebron – Drassanes y PROSICS Barcelona
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

El programa de cursos a Salut Internacional que ofereix PROSICS-Barcelona està format per un mòdul troncal comú en Salut Internacional i cinc mòduls d'especialització en Cooperació Internacional, Aproximació a la Medicina Tropical, Laboratori en Salut Internacional, Cooperació i Salut Comunitària. L'objectiu principal d'aquest curs és millorar la formació de professionals de la salut en el camp de la cooperació sanitària, el maneig de les patologies infeccioses importades, conèixer les tècniques de laboratori més utilitzades en salut internacional i la salut comunitària.


El curs està estructurat en un mòdul troncal online de 45 hores obligatori i cinc mòduls opcionals de 30 hores cadascun (15 hores online i 15 hores presencials a través de videoconferència). L'alumne podrà triar un o més mòduls opcionals.

 

https://www.cursosprosics-vhir.org

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.