Telemedicina: la relació pacient-professional en les consultes virtuals

 
16/03/2021
16/03/2021 -- From 16:00h to 18:00h
Modality: Presencial
Share it:

Activitat: Taula rodona

Data i hora:  16 de març de 16h a 18h

Assistència en streaming oberta: enllaç

Títol:  Telemedicina: la relació pacient-professional en les consultes virtuals

Presentació:

A l’Hospital Universitari Vall d’Hebron l’inici de la pandèmia i el confinament ens van obligar a canviar la nostra manera de relacionar-nos amb els ciutadans i per tal d’atendre amb total seguretat i qualitat els pacients es va incrementar l’ús de les tecnologies. El desplegament de solucions digitals va permetre acostar els professionals sanitaris als ciutadans i així es va poder mantenir la seva atenció per via telemàtica o telefònica tenint en compte sempre les seves necessitats.

Amb aquesta activitat podreu conèixer solucions tecnològiques creades per a poder fer visites telemàtiques, com es va adaptar l’atenció als usuaris del Servei de Medicina Física i Rehabilitació  de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, com hi van participar els professionals i com va canviar la seva relació amb els pacients. També sabreu quines han estat les iniciatives innovadores que s’han dut a terme a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron per a adaptar-nos a aquesta situació.

Programa:

Moderador: Dr. J. Antoni Ramos-Quiroga,  Cap del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Vall Hebron, Cap del Grup de Recerca de Psiquiatria, Salut Mental i Addiccions del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Ponents:

Solucions tecnològiques al servei de la salut. Núria Pastor, Chief Executive Officer humanITcare.

El professional i el pacient en les consultes virtuals. Dra. Judith Sanchez Raya, Cap del Servei de Medicina Física i Rehabilitació de l’Hospital Universitari Vall Hebron i un pacient del seu servei.

El paper de la innovació durant la pandèmia.  Eva Aurin, Cap d’Unitat d’Innovació i Salut Digital de l’Hospital Universitari Vall Hebron

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.