Telemedicina: la relació pacient-professional en les consultes virtuals

 
16/03/2021
16/03/2021 -- De 16:00h a 18:00h
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

Activitat: Taula rodona

Data i hora:  16 de març de 16h a 18h

Assistència en streaming oberta: enllaç

Títol:  Telemedicina: la relació pacient-professional en les consultes virtuals

Presentació:

A l’Hospital Universitari Vall d’Hebron l’inici de la pandèmia i el confinament ens van obligar a canviar la nostra manera de relacionar-nos amb els ciutadans i per tal d’atendre amb total seguretat i qualitat els pacients es va incrementar l’ús de les tecnologies. El desplegament de solucions digitals va permetre acostar els professionals sanitaris als ciutadans i així es va poder mantenir la seva atenció per via telemàtica o telefònica tenint en compte sempre les seves necessitats.

Amb aquesta activitat podreu conèixer solucions tecnològiques creades per a poder fer visites telemàtiques, com es va adaptar l’atenció als usuaris del Servei de Medicina Física i Rehabilitació  de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, com hi van participar els professionals i com va canviar la seva relació amb els pacients. També sabreu quines han estat les iniciatives innovadores que s’han dut a terme a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron per a adaptar-nos a aquesta situació.

Programa:

Moderador: Dr. J. Antoni Ramos-Quiroga,  Cap del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Vall Hebron, Cap del Grup de Recerca de Psiquiatria, Salut Mental i Addiccions del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Ponents:

Solucions tecnològiques al servei de la salut. Núria Pastor, Chief Executive Officer humanITcare.

El professional i el pacient en les consultes virtuals. Dra. Judith Sanchez Raya, Cap del Servei de Medicina Física i Rehabilitació de l’Hospital Universitari Vall Hebron i un pacient del seu servei.

El paper de la innovació durant la pandèmia.  Eva Aurin, Cap d’Unitat d’Innovació i Salut Digital de l’Hospital Universitari Vall Hebron

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.