Jornada de Recerca de l'Institut Català de la Salut 2020-21

 
28/06/2021
28/06/2021 -- From 09:00h to 20:00h
Organize :
Salut\ Institut Català de la Salut
Modality: Presencial
Share it:

 

El proper 28 de juny de 2021 el Campus Vall d'Hebron acollirà la Jornada de Recerca de l'Institut Català de la Salut 2020-21, en la qual es lliuraran els Premis de Recerca de l'ICS corresponents als anys 2020 i 2021 i es discutirà la situació actual de la recerca a l'ICS i al món, i de la recerca en COVID-19.

Aquest any, per tant, es farà una jornada diferent ?atès que l'any 2020 la Jornada no es va poder celebrar al campus Vall d'Hebron, com era previst, a causa de la pandèmia. Enguany sí que s'hi durà a terme, encara que en un format reduït. S'hi lliuraran els Premis a la Recerca de 2020 a les investigadores i investigadors guardonats (atès que es va decidir l'atorgament però no es van lliurar els premis) i els Premis a la Recerca d'enguany. Durant l'acte, també hi haurà ocasió de sentir un resum de la recerca que ha estat premiada, a petició dels investigadors i investigadores, i començarem el camí cap a la normalitat, tot esperant que el 2022 es podran reprendre de nou les jornades de recerca temàtiques.

Podràs seguir la Jornada per streaming al següent enllaç:

Enllaç de la retransmissió en directe

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.