Jornada de Recerca de l'Institut Català de la Salut 2020-21

 
28/06/2021
28/06/2021 -- De 09:00h a 20:00h
Organitza :
Salut\ Institut Català de la Salut
Modalitat: Presencial
Comparteix-lo:

 

El proper 28 de juny de 2021 el Campus Vall d'Hebron acollirà la Jornada de Recerca de l'Institut Català de la Salut 2020-21, en la qual es lliuraran els Premis de Recerca de l'ICS corresponents als anys 2020 i 2021 i es discutirà la situació actual de la recerca a l'ICS i al món, i de la recerca en COVID-19.

Aquest any, per tant, es farà una jornada diferent ?atès que l'any 2020 la Jornada no es va poder celebrar al campus Vall d'Hebron, com era previst, a causa de la pandèmia. Enguany sí que s'hi durà a terme, encara que en un format reduït. S'hi lliuraran els Premis a la Recerca de 2020 a les investigadores i investigadors guardonats (atès que es va decidir l'atorgament però no es van lliurar els premis) i els Premis a la Recerca d'enguany. Durant l'acte, també hi haurà ocasió de sentir un resum de la recerca que ha estat premiada, a petició dels investigadors i investigadores, i començarem el camí cap a la normalitat, tot esperant que el 2022 es podran reprendre de nou les jornades de recerca temàtiques.

Podràs seguir la Jornada per streaming al següent enllaç:

Enllaç de la retransmissió en directe

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.