Webinar - Artificial intelligence Forum "If dogs can smell cancer...why can't we?"

 
  Activitat Online —
17/06/2021
17/06/2021 -- From 16:00h to 17:00h
Organize :
Vall d'Hebron Institut de Recerca
Modality: Presencial
Share it:

El dijous 17 de juny a les 16:00 h se celebra la següent sessió del Fòrum Online sobre Machine Learning i  Intel.ligència Artificial, “If dogs can smell cancer...why can't we?” a càrrec de Judit Girò Benet, guanyadora del Premi Internacional Dyson 2021. 

En la conferència s'uneixen els dos aspectes, l'aplicació de la intel·ligència artificial a la medicina i el context de desenvolupament que li proporciona la start-up que ha creat recentment. 

Podràs accedir a la sessió a través d'aquest enllaç    

Dissenyat segons el sistema olfactiu i les neurones olfactives d’un gos, la Blue Box és un dispositiu mèdic en desenvolupament impulsat per la intel·ligència artificial. Està pensat per pacients amb càncer de mama i es podrà fer servir al domicili  de manera no invasiva i sense radiació. És econòmic i fàcil d’utilitzar: només cal introduir una mostra d’orina en una caixeta!

 La Blue Box es va crear per l’elevada necessitat de proporcionar una millor assistència sanitària a totes les dones de tot el món. Volem crear un canvi en la nostra manera de lluitar contra el càncer de mama com a societat. 

En aquesta breu xerrada repassarem el procés de disseny per convertir la Blue Box d’una idea a un prototip. Explicarem com la Blue Box per olfatejar el càncer no és tan diferent d’un iPhone en tant que reconeix la vostra cara per desbloquejar la pantalla.

 Inscriu-t'hi aquí

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.